Inici > Blog > Aportacions econòmiques

Aportacions econòmiques

15/01/2014

Amigues i amics de Borgonyà, volem agrair les aportacions econòmiques que alguns ja heu fet al compte de Catalunya Caixa 2013-0214-47-0200356986. Gràcies a tots voslatres ja hem pogut fer la renovació del domini borgonya.cat fins el juny de 2016 i ja disposem d'un allotjament web per 1 any on hem traspassat aquesta pàgina,  amb més capacitat que ens permetrà seguir penjant més fotos.
Ens calen més aportacions per assegurar que aquest projecte es mantingui més anys i que de mica en mica el puguem anar millorant, qualsevol donatiu per petit que sigui serà benvingut .
Agrairem que els que feu aportacions envieu un missatge a Borgonya Memory amb el vostre nom i cognom per incloure-us a la llista que publicarem a la pàgina web, només es publicaran els noms sense les quantitats aportades.

Volem recordar a totes les associacions vinculades a Borgonyà que posem a la vostra disposició un compte de correu electrònic amb aquest domini, nomassociació@borgonya.cat , només cal que ho comuniqueu a en Jaume Amargant o a en Joan Martínez, o enviant un correu a borgonya@borgonya.cat ,  i us passarem les dades per gestionar el vostre correu.

Borgonyà